Nieuwe zangers welkom!

Het Drents Vocaal Ensemble repeteert in de Dorpskerk, Brink 8 te Gieten, in een mooie ruimtelijke akoestiek. Zangers uit Gieten en omstreken uit alle stemgroepen die belangstelling hebben om te komen zingen bij ons kamerkoor worden van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend eens een repetitie bij te wonen, te luisteren of mee te zingen. Op dit moment hebben we extra behoefte aan sopranen , alten en tenoren.

De repetitie is op de woensdagavond van 19:45-21:45 uur. Graag wel van tevoren aanmelden bij secretaris Mieke Sipma, secretariaat@drentsvocaal.nl

Sinds januari 2022 staat Viola Land als dirigent met een achtergrond van uitvoerend musicus (piano) en koordirectie voor het koor. Het koor telt 25 leden en de recente aanwas in mannenstemmen zorgt voor een sonoor fundament. Er wordt na de moeilijke coronaperiode door een sterk vernieuwd koor enthousiast gewerkt aan aanvullend prachtig repertoire, o.a. uit Rusland en Oekraïne, uit de koortraditie waarin onze dirigent is opgegroeid.

Foto: Anne Marie Oomkes

Meer info? Lees de flyer .