Agenda

Het Drents Vocaal Ensemble repeteert in de Dorpskerk, Brink 8 in Gieten. Elke woensdagavond van 19:45 – 21:45 uur, behalve in de schoolvakanties.

Komende activiteiten

Kerstconcert 18 december 2022 Bellingwolde
Traditionele a capella Engelse carols (serieus en vrolijk) worden afgewisseld met moderne kerstliederen (van o.a. Karl Jenkins en Philip Stopford) en ontroerende liederen in het Nederlands. Een enkel stuk wordt begeleid op piano (Lauridsen, Sure on this shining night). Uit het met Viola Land gestudeerde nieuwe repertoire hoort u werk van Rachmaninoff en twee bijzondere Oekraïense kerstliedjes. Verder zal dwarsfluitiste Nicole Grothe samen met Viola Land (duo fluit/piano) enkele instrumentale intermezzo’s verzorgen. Toegang: €10,- incl. consumptie. Meer info: concertcommissie@pkn-bellingwolde.nl
Kerstconcert 21 december 2022
Op woensdagavond 21 december geeft DVE een reprise van het kerstconcert van 18 december in de eigen Dorpskerk in Gieten. Voor ieder die zich in de donkere dagen voor kerst wil laven aan mooie kerstliederen. Toegang gratis, vrije gift welkom.
Voorjaarsconcert 5 maart 2023
Op zondagmiddag 5 maart 2023 geeft het Drents Vocaal Ensemble een concert in de Margarethakerk in Norg, in de programmering van de Culturele Raad Norg. Het concertprogramma wordt in januari bekendgemaakt.
DVE uitnodigen?
DVE staat open voor optredens op uitnodiging. Incidenteel werken we ook mee aan kerkdiensten. We zingen o.a. een ruim repertoire aan Engelse christmas carols. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.