Agenda

Het Drents Vocaal Ensemble repeteert in de Dorpskerk, Brink 8 in Gieten. Elke woensdagavond van 19:45 – 21:45 uur, behalve in de schoolvakanties.

Komende activiteiten

Open repetitie 18 mei 2022
Op woensdag 18 mei a.s. opent het Drents Vocaal Ensemble (ruim 20 zangers) de deuren voor belangstellende zangers. De open repetitie vindt plaats op de reguliere repetitieavond van 19:45-21:45 in de Dorpskerk, Brink 8, in Gieten. Het koor doet mee aan de actie ‘Zet je Koor op de Kaart!’ van korenbond KBZon (14 mei t/m 12 juni) om de herstart van koren na de coronatijd te ondersteunen. Alten, tenoren, bassen en sopranen zijn van harte welkom om de sfeer te proeven én mee te doen: één stuk op deze repetitie zal voor iedereen nieuw zijn.
Kerstconcert 21 december 2022
Het plan van 2021 wordt alsnog uitgevoerd. Wij brengen op woensdagavond 21 december in de Dorpskerk te Gieten een kerstconcert onder leiding van dirigent Viola Gluzman. Het precieze programma wordt binnenkort bekendgemaakt.
Voorjaarsconcert 5 maart 2023
Op zondagmiddag 5 maart 2023 staat een concert gepland in de Margarethakerk in Norg, in de programmering van de Culturele Raad Norg. Het concertprogramma wordt in de loop van het jaar bekendgemaakt.
DVE uitnodigen?
DVE staat open voor optredens op uitnodiging. Incidenteel werken we ook mee aan kerkdiensten. We zingen o.a. een ruim repertoire aan Engelse christmas carols. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.