Agenda

Het Drents Vocaal Ensemble repeteert in de Dorpskerk, Brink 8 in Gieten. Elke woensdagavond van 20:00 – 22:00 uur, behalve in de schoolvakanties.

Komende activiteiten

9 november 2019 – Concert ‘Peace’ met Kamerkoor Marum en het VKSO
Samen met Kamerkoor Marum dat eveneens onder leiding staat van Bernard Slofstra verzorgt het Drents Vocaal Ensemble een uniek concert met a capella en begeleide muziek van Eric Whitacre en Karl Jenkins, in een even unieke samenwerking met het Veenkoloniaal Symfonieorkest (VKSO) onder leiding van Lubertus Leutscher, welbekend in Groningen, Drenthe en daarbuiten. Een prachtige combinatie van a capella koormuziek, begeleide koormuziek, filmmuziek en klassieke instrumentale muziek van klassieke en hedendaagse, soms wereldvermaarde componisten.
Kaartverkoop: Kaarten à €20,- zijn verkrijgbaar aan de zaal en in de voorverkoop à €15,- bij Boekhandel Daan Nijdam, Heerestraat 87, Roden, Biocorner Tolberterstraat 19, Leek en Drogisterij AlldroZuidlaarderweg 124/A in Annen. Verder in de voorverkoop via Van Plan (€16,60 incl. ticketkosten).
Ticketshop VanPlan
Naar aankondiging op VanPlan

DVE uitnodigen?
DVE staat open voor optredens op uitnodiging. Incidenteel werken we ook mee aan kerkdiensten. We zingen o.a. een ruim repertoire aan Engelse christmas carols. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.